http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/aktiviteter/lulla-dybwikdans-no-juba-juba-festivalen/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/svartlamodagen-2019/Lørdag 25. mai: Studiovisning Fadi Giha
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Hardly Ever – Wee/Francesco Scavetta (IT/NO)

15. april 2016 - kl.18:30 Sted: Olavshallen Lille Sal Fullt program Forestillinger Multiplié dansefestival

Løgn er noe alle mennesker har felles.

Det lyves ganske mye blant folk flest, faktisk viser en studie at vi lyver en til to ganger per dag. I løpet av en uke bedrar de fleste av oss rundt tretti mennesker.

Hardly Ever undersøker oppfatninger av sannhet og løgn i teatret så vel som i dagliglivet. Utøverne kartlegger rommet med kroppen, de beveger, presenterer, smyger, rister og unndrar seg. Forestillingen utforsker mellomrommet mellom en skapt forventning og det uventede, mellom det som er synlig og det som er usynlig.

Kjøp billett her!

Om Wee

Wee ledes av koreograf og danser Francesco Scavetta og danser Gry Kipperberg. Kompaniet har eksistert siden 1999, og er et sentralt kompani på den norske dansescenen, samtidig som de driver en utstrakt internasjonal virksomhet.

×