http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/aktiviteter/lulla-dybwikdans-no-juba-juba-festivalen/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/svartlamodagen-2019/Lørdag 25. mai: Studiovisning Fadi Giha
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Dance For Me – Dance For Me (IS)

14. april 2016 - kl.21:00 Sted: Teaterhuset Avant Garden Fullt program Forestillinger Multiplié dansefestival

Dance For Me handler om å si farvel til komfortsonen, våge å virkeliggjøre drømmene sine og det ultimate spørsmålet: Er dans egentlig for alle?

Trebarnsfaren Ármann Einarsson jobber som rektor på en musikkskole. Han er 48 år og 172 cm lang med en solid pondus. I fjor avslørte Einarsson for sin svigerdatter Brogan Davison at han hele livet har gått med en drøm om å fremføre samtidsdans på en scene. Uten noen slags dansetrening å støtte seg på, har Einarsson med hjelp av Davison vist forestillingen i hjembyen på Island, og nå er han klar for å erobre danseverden.

Kjøp billett her!

Medvirkende

KOREOGRAF: Brogan Davison
UTØVERE: Brogan Davison, Ármann Einarsson
REGISSØR: Pétur Ármannsson
STØTTET AV: Kulturkontakt Nord

Om Dance For Me

Brogan Davison etablere performancegruppen Dance For Me sammen med Pétur Ármannsson. Forestillingen ved samme navn er deres første produksjon, og vant Readers Choice under Islandic DV Culture Awards i 2013, i tillegg til at den ble nominert til Dance Show of the Year. I 2014 ble Davison nominert som årets koreograf, og både Davison og Ármannsson som årets nykommere, under Icelandic Theatre Awards. I 2015 ble de nominert til prisen The Space To Dance av Southeast Dance.

×