http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/aktiviteter/lulla-dybwikdans-no-juba-juba-festivalen/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/svartlamodagen-2019/Lørdag 25. mai: Studiovisning Fadi Giha
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

A Lecture on Borderline Musicals – Shalala (IS)

15. april 2016 - kl.21:00 Sted: Lobbyen, Verkstedhallen Fullt program Forestillinger Multiplié dansefestival

I A Lecture on Borderline Musicals får vi oppgjort og avslørt alle mysteriene og temaene i Ómarsdóttirs og Jóhannssons egendefinerte sjanger: borderline-musikalen!

I en foredragaktig stil, inviterer duoen oss til å bli med på søken etter kjernen i denne «spennende og innovative» sjangeren. Vi blir introdusert for noen av sjangerens mest dedikerte personligheter, som MC Multiple Personality Disorder og Putrid Sapphir. I tillegg vil noen av de viktigste øyeblikkene i grenselandsmusikalens historie bli rekonstruert og/eller fornyet (kanskje et lite hint av det overnaturlige).

Vises under Multiplié Dansefestival 2016 i samarbeid med Teaterhuset Avant Garden.

Kjøp billett her!

Om Shalala

Erna Ómarsdóttir er en av Islands mest suksessrike koreografer og utøvere gjennom tidene. Hun er kunstnerisk leder for The Icelandic Dance Company, og har jobbet med noen av de mest framstående scenekunstgruppene i Europa, som Ballet C de la B, Sidi Larbi Cherkaoui og Jan Fabre og med Chunky Move i Australia.

Valdimar Jóhannsson er musiker og komponist, og har blant annet skapt musikk for the Icelandic Dance Company, Kris Verdoncks Two Dogs Company og Gabríela Friðriksdóttir.

×