http://www.dansit.no/residens/katrin-gunnarsdottir-alda/http://www.dansit.no/aktiviteter/forelska-kompani-morell-no-2/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2022/?preview_id=8878&preview_nonce=1f06f3babd&_thumbnail_id=9012&preview=truehttp://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Jon Filip Fahlstrøm

KLADEISEN – Terje Tjøme Mossige og Marianne Kjærsund

27. oktober 2018 - kl.16:00 27. oktober 2018 - kl.18:30 Gratis Sted: Trondhjems kunstforening Fullt program Forestillinger

Forestillingen KLADEISEN er en duo og et abstrakt danserisk verk av og med dansekunstnerne Terje Tjøme Mossige og Marianne Kjærsund.

Produksjonen er en utvidelse og fortsettelse av soloforestillingen ”En til en, to, tre, fire eller fem,” som blant annet ble fremført under Multiplié dansefestival i Trondheim våren 2018.

«Med kroppene våre bukserer vi en schvær kladeis. Denne bråker, lager mye tørr lyd. Vi presser, løfter, haler og drar. Vi romsterer. Både den og vi hvelver ukontrollert avgårde. Stopper opp, tørr stillhet. Armene forflytter luft, undersøker nøye og ser på alle detaljene. Fuktige hofter smyger seg mellom kladeisens tørre irrganger. Vi blir som morild, lyser opp, flyter og skyver oss bortover. Hardhendt endrer vi form på kladeisen. River biter av den, plasserer de et sted og sier sannheter til hverandre for å takle livet.»

Forestillingen presenteres  i samarbeid med Trondheim Open.

Gratis inngang! Møt opp i god tid, da det er begrenset med plasser.

Medvirkende

Konsept: Terje Tjøme Mossige
Utøvere: Terje Tjøme Mossige og Marianne Kjærsund
Foto: Lena Johnsen
Video: Camerat AS
Produsent: Eva Grainger
Co-produsent: DansIT og Dans i Trøndelag
Støttet av: Norsk kulturråd
Takk til: Magnus Myhr

×