http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-panta-rei-danseteater-tilt-og-tilt-grow-er-i-full-gang-med-hostens-prosjekter/http://www.dansit.no/events/forestillinger/http://www.dansit.no/events/dansenett_norge/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2019/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Jenta som mistet navnet sitt – Kompani Morell (NO)

8. september 2017 - kl.18:00 Gratis Sted: DansiT PROGRAM Studiovisninger

Jenta som mistet navnet sitt er en forestilling i utvikling for 1.-4. trinn som handler om å finne og å stole på sin egen stemme.

Vi møter ei jente som har mista navnet sitt, en metafor på at hun har mistet seg selv. På veien mot å finne sin egen stemme, blir jenta utfordret av underlige skapninger som viser seg å være små hjelpere. Kompani Morell ønsker å inspirere barna til å bli tryggere på seg selv gjennom å følge jenta på jakt etter navnet og identiteten sin.

Velkommen til studiovisning fredag 8. september kl. 18.00!

Om Kompani Morell

Jenta som mistet navnet sitt er det første prosjektet til det nyoppstartede Kompani Morell, som består av danser Karoline Bergh Ellingsen og skuespiller Emilie Mordal som møttes på dramalinja på Ringve VGS i 2005.

Kompaniet tar utgangspunkt i fysisk språk når de arbeider frem historie og karakterer. Med bakgrunn i samtidsdans og fysisk teater jobber de sammen for å skape et nytt og lekent uttrykk.

×