http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/https://www.barasigfusdottir.comhttp://www.dansit.no/aktiviteter/lulla-dybwikdans-no-juba-juba-festivalen/http://www.dansit.no/residens/kristina-gjems-your-shadow/http://www.dansit.no/aktiviteter/svartlamodagen-2019/Lørdag 25. mai: Studiovisning Fadi Giha
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
http://www.dansit.no/aktiviteter/hyperfruit-ludvig-daae-og-joanna-nordahl/
Foto: Chrisander Brun

HYPERFRUIT – Ludvig Daae og Joanna Nordahl (NO/SE)

13. april 2018 - kl.20:30 60 min 190 / 120 Sted: Verkstedhallen Scene Fullt program Forestillinger Multiplié dansefestival

HYPERFRUIT handler om hvordan vi er sammen og kommuniserer med hverandre, med nettet som mulighet, distraksjon og underholdning, og hvordan vi spiller ut følelseslivet vårt på internett.

Sammen med filmkunstner Joanna Nordahl har danser Ludvig Daae skapt en intim og morsom danseforestilling om kjærlighet, som stiller spørsmål ved hva som oppleves som «her og nå» og tilstedeværelse. Forestillingen er samtidig en iscenesettelse av selve internettet. En koreografi uten en begynnelse, midt og slutt, – men mer en 1-2-hund-lilla-Beyoncé.

Som så mange andre pleier Joanna og Ludvig mesteparten av sine vennskap og jobbrelasjoner på nettet. Denne formen for kommunikasjon er noe de er vant med, noe de setter pris på, noe som virker. De reiser mye, er på turné og er barn av sin tid. Samtidig erfarer de gang på gang hvor uventet komplisert det noen ganger kan være å få innfridd de forhåpningene de har til kjærlighetsforholdene sine i den digitale verden.

Billetter fredag 13. april kl. 20.30

Biografier

Ludvig Daae er en norsk danser og koreograf. Han har samarbeidet med blant andre koreograf Deborah Hay (USA), Mårten Spångberg (SE) og Compagnie Thor (BE). Ludvigs egne forestillinger har blitt vist nærmere 200 ganger i 13 land, og har blant annet gitt ham utmerkelsen «et av de unge håpene for Europeisk dans» av det tyske magasinet Tanz. I desember 2017 koreograferte han et verk for Cullbergbaletten på Nobelbanketten i Stockholm. I tillegg til HYPERFRUIT turnerer han nå med Dance To Dance To, en danseforestilling for tre utøvere, der Ludvig for første gang ikke er med på scenen selv. Dance To Dance To er tatt ut til Dansenett Norge for høsten 2018.

Joanna Nordahl er en svensk filmskaper. I 2015 initierte og regisserte hun TV-serien «One Wish» for SVT; en åtte episoder lang dokumentarserie som følger unge, håpefulle dansere som søker lykken i Los Angeles. I tillegg til egne kortfilmer og dokumetarer som er vist på flere internasjonale filmfestivaler, har hun regissert reklamefilmer for blant annet motehuset Valentino, og laget musikkvideoer til artister som Kent, Tove Styrke og Silvana Imam. I 2016 vant hun en svensk Grammis for beste musikkvideo for Say Lou Lou, etter å ha vært dobbeltnominert i kategorien.

Medvirkende

Koreografi, regi og dans: Ludvig Daae og Joanna Nordahl
Produsent: Sara Bergsmark
Kostymer: Tove Berglund
Komponist: William Rickman
Lyskonsulent: Chrisander Brun
3D animation/VFX: Petter Bergmar / Good Motion
”In memoriam” og trailer: Ossian Melin

Filmproduksjon av INDIO / Fotograf: Rob Witt / Produsent: Kim Jansson / B-foto: Johnny Isaksson / Lys: Johan Gärskog / Lysassistent: Anton Höjer / Grip: Kalle Linde / Lyd: George Hagstrand / Hår og sminke: Louise Linder / Produksjonsassistent: Marcus Bile / Klipper: Milad Moore / Gradering: Oskar Larsson /Online/Vfx: Markus Rosén

Støttet av: Kulturrådet og Stockholm by
Co-produksjon: MDT, Dansstationen og Atalante
Residens på Kinitiras Studio i Aten og O Espaço do Tempo i Portugal
Produksjonen er en del av EU-prosjektet [DNA] Departures and Arrivals

×