http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-60secondsdance-topp-10-stem-pa-din-favoritt/http://www.dansit.no/events/multiplie/http://www.dansit.no/aktiviteter/oxytrain-biongschia-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/apninger-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/sang-stepp-og-samtidsdans-vers-2-rabagast-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/gronn-magnus-myhr-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/ravemachine-doris-uhlich-michael-turinski-at/http://www.dansit.no/aktiviteter/encryption-tony-tran-andreas-leonardsen-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/bent-out-of-shape-deed-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/flakkande-roynd-rannei-grenne-og-solveig-styve-holte-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/aktiviteter/sans-og-samling-ingri-fiksdal-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/en-til-en-to-tre-fire-eller-femten-terje-tjome-mossige-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/hyperfruit-ludvig-daae-og-joanna-nordahl/http://www.dansit.no/aktiviteter/church-of-dancy-asrun-magnusdottir-is/http://www.dansit.no/aktiviteter/hvor-har-du-vaert-the-urban-playground-team-uk/http://www.dansit.no/aktiviteter/blanks-ingrid-berger-myhre-no/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Tale Hendnes

GRØNN – Magnus Myhr (NO)

10. april 2018 - kl.19:00 11. april 2018 - kl.15:00 20 min. PROGRAM Multiplié dansefestival

Med fargen grønn som et emosjonelt og intuitivt utgangspunkt utvikler Magnus Myhr bevegelser. Han vil frigjøre kroppen fra det konkrete, og nærme seg det kjønnsløse.

Da jeg var liten gikk jeg inn for å svare grønn som min yndlingsfarge når noen spurte. Den grønne fargen sto for meg som den mest kjønnsløse fargen, og var likevel litt mer en «guttefarge» enn en «jentefarge», og dermed et lett svar å komme unna med ovenfor de voksne og de andre barna. Jeg malte dermed døren til soverommet, dorullholderen og krakken på badet grønn.

Magnus Myhr fra Klæbu har jobbet som utøver innen dans og teater siden 2007. Han lager arbeid som er forankret i personlige erfaringer, og interesserer seg for tematikk som omhandler oppvekst, gestaltning av kjønn og menneskers iboende forfengelighet. Han har laget soloforestillingene JEG SATT PÅ EN STEIN OG SÅ UTOVER «HAVET» (2014) og I DET FJERNE, TROJA (2018) som begge ble vist på Teaterhuset Avant Garden, Black Box teater, RAS – regional arena for samtidsdans og BIT Teatergarasjen. JEG SATT PÅ EN STEIN… vant NATT&DAGs Trondheimprisen 2014 i kategorien årets scenekunst.

«GRØNN» hadde premiere i juni 2016, og er et improvisert verk i konstant utvikling.

Medvirkende

Koreograf, utøver og produsent: Magnus Myhr
Kostyme: Karen Pederstad
Ytre øyne: Siri Jøntvedt og Snelle Hall
Foto/film: Tale Hendnes
Støttet av: Norsk Kulturråd, Forprosjektordningen og Fond for utøvende kunstnere

×