http://www.dansit.no/residens/river-being/http://www.dansit.no/residens/propellart1-butoh-solo-in-progress/http://www.dansit.no/residens/revisiting-solo/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/http://www.dansit.no/aktiviteter/sommerkurs-i-trondheim-2022/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Sjur Pollen

gaME – Av Lorenc/Bartczak (PL)

29. november 2020 - kl.12:30 29. november 2020 - kl.14:00 30 min 180/120/90 Sted: Rosendal Teater Sted: Sal 3 Fullt program Forestillinger Barne- og ungdomsprogram

Velkommen til en danseforestilling for ungdom, plassert i ei fremtid 100 år frem – hvor danseologien har tatt over som vitenskapens mest populære fag.

Vi er i år 2120. Verden har ikke forandret seg mye siden den vi kjenner i dag. Befolkningen har vokst enormt, men evolusjonen innen menneskelig kunnskap – den har tatt en uventet retning.

I 2120 er teknologiutviklingens tidsalder lagt bak oss, og menneskeheten har gått tilbake til mer organiske forskningsmetoder. Vitenskapens mest populære fag er danseologi. Det er en vitenskap som beskriver menneskelighet basert på ubeskrivelige og usikre bevegelsesfenomener og deres resultater. Dette multidisiplinære feltet består av kjente og ukjente forskningsmetoder.

Denne historien handler om to danseologer, og deres unike indre verden som representerer alt. Med Carte Blanche-dansere i verdensklasse er vi sikre på at denne forestillingen blir noe helt utenom det vanlige!

Passer for barn og ungdom fra 12 år

Forestillingen er en del av sesongavslutningen med Carte Blanche – se hovedprogram for voksenforestillinger!

Barne- og ungdomsprogrammet er et samarbeid mellom DansiT og Rosendal Teater.

Billetter 12.30   Billetter 14.00

Medvirkende

Av: Dawid Lorenc og Adrian Bartczak
Musikk skrevet og fremført av: Gunnar Innvær

×