http://www.dansit.no/aktiviteter/flekker/http://www.dansit.no/aktiviteter/underneath-kollektivni/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2022/?preview_id=8878&preview_nonce=1f06f3babd&_thumbnail_id=9012&preview=truehttp://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Floorwork med Karoline Bergh Ellingsen (OBS! Påmelding)

9. april 2021 - kl.11:30 30. april 2021 - kl.10:30 1,5 time Sted: DansiT PRODA

Begrenset antall plasser!
Send mail til tone@dansit.no for påmelding, senest kl. 14.00 dagen før.

Klassen vil ha fokus på floorwork, der et gjennomgående tema vil være forflytning i ulike nivå med en konstant flow. Vi vil jobbe med funksjonell bevegelse som styrker og utfordrer nervesystemet, adaptive leker i par for å jobbe med både fokus, smidighet, løsningsorientering og koordinasjon. Klassen vil holde et høyt tempo med innslag av akrobatiske elementer og små kombinasjoner.

Om Bergh Ellingsen

Bergh Ellingsen er utdannet danser fra Universitetet i Stavanger og Spin Off Forstudium i Dans. Hun har aktivt søkt ulike bevegelsesmiljøer som capoeira, parkour, BJJ, fighting monkey, playfight osv, for å tilegne seg en allsidig praksis med floorwork som kjerne. Hun har vært utøvende danser for blant annet Inaki Azpillaga i Brussel, Kiani del Valle i København, reist med egen soloforestilling til Portugal og Russland, og driver for tiden sitt eget kompani; Kompani Morell med skuespiller Emilie Mordal, som fokuserer på scenekunst for barn og unge. Til høsten skal Bergh Ellingsen være med i nye produksjoner med både sitt eget kompani, Kompani Morell, og for Cirka Teater.

Bergh Ellingsen underviser freelance, samt fast for Kulturskolen Trondheim.

×