http://www.dansit.no/residens/river-being/http://www.dansit.no/residens/propellart1-butoh-solo-in-progress/http://www.dansit.no/residens/revisiting-solo/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/http://www.dansit.no/aktiviteter/sommerkurs-i-trondheim-2022/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
30. mai: Flekker - Y to C - Yaniv Cohen

Flekker – Y to C – Yaniv Cohen (NO/IL)

30. mai 2021 - kl.13:00 30. mai 2021 - kl.14:30 ca 40 min Gratis Sted: Lademoen park Fullt program Forestillinger Barne- og ungdomsprogram Visningsplattformer

Passer for barn mellom 5-10 år

Fire fargerike Flekker dukker opp i Lamoparken og vekker fantasi og undring gjennom bevegelse og musikk!

Flekker er en minidanseforestilling som ble skapt av dansekunstner og koreograf Yaniv Cohen som en respons på nedstengningen av samfunnet under koronapandemien. Målet med forestillingen er å spre danseglede til barn i en krevende tid.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig dag i Lademoen park med det som måtte komme av Trøndersk sommervær. De danseglade Flekkene dukker opp ut av det blå og sprer glede, nysgjerrighet og bevegelser i en setting som gir rom for barnas spontane reaksjoner.

Flekker er et gratis tilbud som viser dansekunst i et mindre og uhøytidelig format.  Forestillingen vises ute og i trygg avstand med tanke på smittevern. Du må registrere deg ved å hente ut en fribillett for å delta på forestillingen. Billetter finner du her:

Fribillett kl. 13:00  Fribillett kl. 14:30

Forestillingen presenteres av DansiT og Rosendal Teater som en del av vårt felles barne- og ungdomsprogram.

Medvirkende

Koreograf: Yaniv Cohen
Medskapende utøvere: Anna Thu Schmidt, Marie Rechsteiner, Michael Aspli, Gunhild Løhre
Støttet av: Kulturrådet, FFUK, Trondheim Kommune, Agder fylkeskommune
Co-produsert av: Dansens Hus, Carte Blanche, Scenekunst Sør og DansiT

×