http://www.dansit.no/residens/micha-goldberg-invisible-to-drones/http://www.dansit.no/aktiviteter/multiplie-dansefilm-2019/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Andreas Daugstad Leonardsen

Encryption – Tony Tran & Andreas Leonardsen (NO)

11. april 2018 - kl.18:00 40 min Sted: Kunsthall Trondheim PROGRAM Forestillinger Multiplié dansefestival

Encryption er en forestilling inspirert av ulovlig masseovervåkning og menneskets forhold til teknologi.

Dagens teknologiske framskritt har gjort det mulig for aktører å hente inn, og bearbeide data om oss i stadig større omfang. Det er ingen begrensning for hva slags informasjon som kan fremhentes eller skapes, og til hvilket formål. Vi befinner oss i en avgrunn mellom representasjoner av den verden vi lever i, og den faktiske virkeligheten.

 Encryption er en utforsking av dette ambivalente landskapet, hvor skillet mellom hva som er ekte og falskt viskes ut. I møte med denne gråsonen blir menneskekroppen omformet til noe fremmed. Gjennom repetisjon av enkle bevegelser skaper forestillingen en vedvarende suggerering som fremmedgjør og abstraherer vår opplevelse av kropp og virkelighet, uten at vi helt kan gjenkjenne hva det betyr.

Encryption er et samarbeid mellom koreograf og dansekunstner Tony Tran og filmskaper og visuell kunstner Andreas Leonardsen.

Billetter onsdag 11. april kl. 18

Medvirkende

Tony Tran er koreograf og danser basert i Oslo. Hans prosjekter er utviklet i samarbeid med andre artister og utforsker identitet og minne gjennom en koreografisk relasjon mellom mennesker. Han er opptatt av å skape en fysisk opplevelse i publikum, gjennom enkle situasjoner og strategier på scenen.

Andreas Daugstad Leonardsen er filmskaper og visuellkunstner basert i Trondheim. Med bakgrunn i eksperimentell super 8 film og dokumentar har han utforsket potensiale for film til å skape forskjellige opplevelser av tid og bevissthet. Hans arbeid har mottatt priser på nasjonale og internasjonale filmfestivaler, bla. en hederlig bemerkning for beste kortfilm på Kortfilmfestivalen i Grimstad i 2016.

Idé og konsept: Tony Tran og Andreas Daugstad Leonardsen
Utøver: Tony Tran
Video, bilde: Andreas Daugstad Leonardsen
Dramaturg: Ingri Fiksdal, Thomas Schaupp
Komponist: Mileece I’Anson
Kostyme: Tanja Andreeva
Videokonsulent: Tobias Leira
Ytre øye: Marie Bergby Handeland, Hedda Rivrud
Konsulent: Annika Ostwald
Co-produksjon: Black Box Teater, DansiT, Dansearena Nord
Samarbeidspartnere: Grenland Kunsthall, Nordens Hus Reykjavik, Nordisk Institutt på Åland
Støttet av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere, Nordisk Kulturfond, SPENN, Oslo Kommune

×