http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-apning-av-rosendal-teater/http://www.dansit.no/aktiviteter/fagdag2019/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/utlysninger/open-call-vinvalsen-trondheim/http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Dansens Dager Trøndelag 2019

26. april 2019 - kl.00:00 27. april 2019 - kl.00:00 28. april 2019 - kl.00:00 29. april 2019 - kl.00:00 Sted: Trøndelag Fullt program Dansens Dager

 

BJUGN

Bjugn kulturskole
DANSENS DAGER
Bjugn kulturhus – 29. april kl 18.00
Bjugn kulturskole markerer Dansens dager med en danseforestilling. Aktører er danseelever i kulturskolen i alderen 3-60 år, samt gjestedansere fra Ørland kulturskole, Indre Fosen kulturskole og Future dansekompani
Billetter

NAMSOS

Namsos kulturskole  
DANSENS DAG!
Storsenteret, Namsos  – 25. april  kl 17.30
Vi feirer Dansens Dag ute i byen. Vi starter med en flash mob av kulturskolens danseelever med sine venner, og fortsetter med opptredener fra forskjellige gjester, inkludert danselinjen fra Olav Duun vgs.
Gratis
facebook.com/namsoskulturskole/

 

TRONDHEIM

ImproJAM
DansiT – 26. april kl. 19.00

Velkommen til et åpent, trygt og fritt rom for utforsking av bevegelse og lyd, med utgangspunkt i dans, musikk, og bevegelsesimprovisasjon. Ledet av Anna Thu Schmidt. Gratis og åpent for alle. Les mer.

Step by Step Dansestudio

DANSESHOW: YOU CAN FLY
Olavshallen 27. – 29. april

Step by Step dansestudio inviterer til familieforestillingen YOU CAN FLY. Et danseshow med flere hundre dansere i alle aldre fra Trondheims eldste og største dansestudio. Denne gang blir publikum tatt med inn i historien fra boka om Peter Pan og hans venner. Les mer.

Danselaboratoriet    danselaboratorietNP
TRANSPORTERINGSDANS
Sirkus Shopping  – 27. april kl 12.00

Danselaboratoriet danser Transporteringsdans (TD) på Sirkus Shopping i anledning Dansens Dager 2019! Det blir også anledning til å bli med på en felles TD-økt for store og små blivende TD-ister.
Gratis
www.danselaboratoriet.no

Rabalderdans
BARNAS BYLØRDAG
Tyven – 27. april kl. 13.00

Rabalderdans er et tilbud i kreativ dans og bevegelse for barn i barnehagealder. Gjennom ledet improvisasjon og oppgaver utfolder vi oss til ulik musikk, leker med bevegelse og utforsker hva vi kan gjøre med kroppen. Bevegelse og dans – “kroppens språk” – er i fokus som samspill og lek. Barna kan komme i vanlige klær som er lette å bevege seg. De voksne må gjerne være med og danse sammen med barna.

Deltakelse er gratis, men du må reservere plass via Eventbrite. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Midtbyen Management. Les mer

Taneli Törmä dansitNP
STUDIOVISNING: OPEN YOUR HEART
DansiT – 28. april kl 14.30

Den finske koreografen Taneli Törmä og dansekunstner Hilde Ingeborg Sandvoll er i residens ved DansiT for å arbeide med prosjektet OPEN YOUR HEART – en interaktiv forestilling om en drøm om å danse som et barn igjen. Søndag vil publikum får se resultatet av en workshop med elever i konkurransebasert freestyle disco/jazz ved Trondheim danseklubb.
Gratis
dansit.no

Samtidsdans for voksne
Danseforestilling: SPEECHES
Bassearenaen utenfor Lobbyen – 28. april kl. 16.30

Svartlamon Beboerforening inviterer til «Kulturdag – Dansedag».
SPEECHES er en danseforestilling av Samtidsdans for Voksne Trondheim. Koreografi: Anna Thu Schmidt. Dansere: Aina Brigtsen, Emma Margrett, Anne Karin Eknes, Mika Haykowsky, John Fung, Stina Ravdna Loras, Alise Plavina, Anne Marit Ligaard. Les mer

CROTONICXchoices
CROTONICX «CHOICES & CHANGE»
Tordenskioldsparken – 29. april kl 1200
CROTONICX inviterer til 3 timers danseseremoni i Tordenskioldsparken. Med intuitiv dans og bevegelse skapes kontemplative soner og rom for refleksjon og fysisk resonans på offentlige steder og møteplasser.
Gratis

Dans 5Rytmer Trondheimsweat
SWEAT OUR PRAYERS
DansiT – 29. april kl 1700
Sweat Our Prayers er et åpent rom for fri dans og selvpraksis uten faste trinn og teknikker, ord, instruksjoner og tanker om rett og galt. Å danse er å finne tilbake til egen sirkulasjon, energi og bevegelse. Sweat Your Prayers  passer for alle uavhengig av kjønn, alder, form, farge og danserisk erfaring. Dansen har ingen dogmer og ingen guru. Har du en kropp er du velkommen til å danse din unike dans.
Gratis
Les mer her

CROTONICXcrotonicx
CROTONICX PERFORMANCEVE
DansiT – 29. april kl 20.30

CROTONICX har i anledning Dansens Dag invitert Ibrahim Fazlic, Ingvill Sallaup, Ronald Kibrige, Berit Rusten, Anna Thu Schmidt, Caroline Jacobsen, Hege Gabrielsen, Øyvind Jørgensen og Loan TP Hoang til å skape 9 nye performanceverk dedikert Dansens Dag 2019.
Billetter: 100 kr / Gratis for DansiT-medlemmer: Send e-post til crotonicx@gmail.com innen fredag 25. april for å sikre deg plass.

 

VERDAL

Dans i TrøndelagUnknown
HÆLA I TAKET
Turneteatret i Trøndelag – 27. april og 28. april
Dans i Trøndelag arrangerer Dansens dager feiring i samarbeid med de lokale kulturskolene, videregående utdanning og private danseskoler. Vi skal ha en forestilling på hovedscenen til Turneteatret og i tillegg flere del «dansestunts» på og i området rundt teatret.
Billetter
Hjemmeside

×