http://www.dansit.no/residens/siri-jontvedt-fifty-ways-to-leave-a-shape/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/utlysninger/sesongapning-med-rosendal-teater-3-6-september/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2021/http://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger

Betydningen av bevegelse – Cecilie Lindeman Steen / Storstuggu på Røros

10. november 2019 - kl.18:00 45 min 120 Sted: Storstuggu på Røros Fullt program Forestillinger Dansenett Norge

I performanceforedraget Betydningen av bevegelse formidler Cecilie Lindeman Steen på sjarmerende, underholdende og elegant vis om sine opplevelser med dansekunst. Performanceforedraget er basert på Steens egne erfaringer, både som danser og som publikummer. Gjennom vekselsvis å danse og fortelle, med smittende nysgjerrighet og entusiasme, tar hun for seg ulike koreografiske teknikker, virkemidler og begreper som ofte relateres til dans, og utforsker hva bevegelse kan bety. Hun gir oss eksempler på hvordan mening kan oppstå i bevegelse, og hvordan dans kan virke inn på oss, rent kinestetisk og fysisk.

Fortellingene og eksemplene vi møter er hentet fra verk av flere kjente norske, samt noen internasjonale koreografer. Performanceforedraget gir på den måten et lite innblikk i dansehistorien, men er først og fremst laget for å åpne opp for nye måter å erfare, forstå og snakke om bevegelse på.

Betydningen av bevegelse presenteres i samarbeid med DansiT og Dansenett Norge.

Billett

Cecilie Lindeman Steen

Cecilie Lindeman Steen har arbeidet som dansekunstner i over 30 år, i hovedsak knyttet til det frie scenekunstfeltet, med unntak av to år i Carte Blanche, samt engasjementer ved Riksteatret, Rikskonsertene og Det Norske Teatret. Hun har medvirket i godt over hundre produksjoner samt enkeltstående forestillinger, improvisasjoner, arrangementer og konserter. Virksomheten omfatter nasjonal, nordisk og europeisk turnévirksomhet. Steen mottok Danseinformasjonens ærespris for sitt virke som dansekunstner i 2017.

×