http://www.dansit.no/residens/min-virkelighet/http://www.dansit.no/residens/stina-therese-loras-sarakkhas-tears/http://www.dansit.no/aktiviteter/tilt-grow-seminar-2/http://www.dansit.no/events/multiplie/http://www.dansit.no/aktiviteter/bent-out-of-shape-deed-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/flakkande-roynd-rannei-grenne-og-solveig-styve-holte-no/http://www.dansit.no/aktiviteter/again-av-zero-visibility-corp/http://www.dansit.no/utlysninger/nyhet-hvor-har-du-vaert-multiplie-2018/http://www.dansit.no/hjem/kontakt/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: DEED

Bent Out Of Shape – DEED (NO)

11. april 2018 - kl.13:00 11. april 2018 - kl.19:30 1 time Sted: Olavshallen Lille Sal PROGRAM Multiplié dansefestival

Vi er et resultat av våre erfaringer, og våre erfaringer definerer hvem vi er. Kroppene våre påvirkes av våre daglige opplevelser, minner og  følelser. Hva skjer når du blir utsatt for en livsendrende hendelse eller sykdom, og ditt daglige språk plutselig endres og tvinger deg til å revurdere din identitet?

I «Bent Out Of Shape» undersøker DEED gjennom egenskrevne tekster, humor og dans de emosjonelle og fysiske tilstandene knyttet til ufrivillig endrede livsomstendigheter.

DEED består av dansekunstnerne Mattias Ekholm og Suzie Davies. De har begge utmerket seg som dansere i en årrekke, og har tidligere jobbet med kompanier og kunstnere som Carte Blanche, Ingun Bjørnsgaard Prosjekt og Alan Lucien Øyen.

Medvirkende

Produksjon, koreografi, utøvere: Mattias Ekholm og Suzie Davies
Lysmester og scenograf: Elisabeth K Nilsson
Komponist: Morten Pettersen
Videokunstner: Elin Osjord
Dramaturg: Gry Ulfeng
Produsent: Cathe Sjøblom
Co-produsenter: DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge og Bærum Kulturhus – Regionalt kompetansesenter for dans.
Støttet av: Norsk kulturråd og Fond for Lyd og bilde

www.deed.no
×