http://www.dansit.no/aktiviteter/fest-for-byen/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-audition-for-profesjonelle-dansekunstnere/http://www.dansit.no/utlysninger/apen-utlysning-alda-av-katrin-gunnarsdottir/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-multiplie-dansefilm-2022/?preview_id=8878&preview_nonce=1f06f3babd&_thumbnail_id=9012&preview=truehttp://www.dansit.no/hjem/om-dansit/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Tale Hendnes. Fra forestillingen "Alt nå" av Eivind Seljeseth

Arrangørseminar ved Dansenett Norge

3. september 2021 - kl.09:30 Hel dag Gratis Sted: Rosendal Teater Fullt program Kurs og samtaler Dansenett Norge

Velkommen til Arrangørseminar v/ Dansenett Norge på Rosendal Teater

DansiT og Dansenett Norge (DNN) har gleden av å invitere arrangører i Trøndelag, Møre og Romsdal og Innlandet til Arrangørseminar ifm sesongåpningen på Rosendal Teater.

Vi byr på inspirasjonsforedrag og møte med fire forskjellige kunstnere som er tatt inn i Dansenett Norge. Seminaret avsluttes med middag, og det vil være mulig å få med seg forestillinger både dagen før, seminardagen og dagen etter seminaret – bli gjerne flere dager.

I forbindelse med seminaret dekker Dansenett Norge felles lunsj, middag og én natt på Clarion Collection Hotel Grand Olav. Vi gir deg også mulighet til å se tre forestillinger som er tatt inn i Dansenett Norge, gratis eller til rabattert pris (mer info kommer). Skulle det være arrangører / samarbeidspartnere fra andre steder i landet som ønsker å delta, er det mulig å melde seg på. Våre DNN-partnere holder lignende seminarer i andre regioner, men for noen kan det være at vår dato passer bedre, eller omvendt.

Hold av dato og send din påmelding til tone@dansit.no innen 24. august 2021.

Ved påmelding må vi vite:
Om du ønsker overnatting på hotell, ev. ankomst og avreise
Om du vil delta på lunsj og/eller middag
Øm du ønsker vegetar / vegan / har matallergier

Dagsplan seminar, 3. september

09.30 – 10.00: Kaffe og registrering

10.00 – 10.55: Velkommen
* Velkommen v/ DansiT
* Om Dansenett Norge – historikk og nåværende status v/ Kirre Arneberg
* Kort presentasjon av DansiT
* Kort presentasjonsrunde av arrangørene

10.55 – 11.00: Kort pause

11.00 – 13.00: Inspirasjonsforedrag med Sigrid Ø. Svendal:

Dancesplaining – bli bedre kjent med dans som kunstuttrykk
I dette foredraget gir Sigrid Ø. Svendal en inngang til dansekunsten. Gjennom et foredrag med bilder og videoklipp viser Svendal hvordan dansekunsten har utviklet seg historisk og belyser noen tendenser og retninger som er tydelige i dansekunsten i dag. Foredraget gir innsikt i flere sider ved kunstformen, og mer kunnskap og kontekst for arrangører som ønsker å programmere dans.

Sigrid Ø. Svendal er historiker med doktorgrad i historie fra Universitetet i Oslo, hvor hun forsket på scenedansens utvikling og amerikansk påvirkning innen dansekunsten i Skandinavia. Svendal har også en treårig danse- og pedagogutdannelse, og er nå daglig leder ved Danseinformasjonen – det nasjonale kompetansesenteret for dansekunst.

13.00 – 14.00: Lunsj, servering fra Rosendal Kafe

14.00 – 16.00: More, more, more + publikumsrettede tiltak
* 14.00-15.00: More, more, more – på 4 x 15 min presenteres fire kunstnerskap og aktuelle forestillinger – alle en del av Dansenett Norge.
Kunstnerne som presenteres er: Ingvild Langgård / Signe Becker (Skeleton Woman), Eivind Seljeseth (Alt Nå), Orfee Schuijt (Thing Power) og Elle Sofe Sara med Frode Fjellheim (The answer is land).
* 15.00-16.00: Vi ser på hvilke workshops og publikumsrettede tiltak som kan knyttes til disse forestillingene.

16.15-17.30: Middag, Rosendal Kafe 

Kunstnerisk program 2. – 4. september:

Mer info kommer.

×