http://www.dansit.no/events/multiplie/http://www.dansit.no/utlysninger/ledig-residens/http://www.dansit.no/aktiviteter/train-the-trainer-kurs-med-ill_abilities/http://www.dansit.no/utlysninger/utlysning-samiske-ungdommer-sokes-til-unfinished-tales/http://www.dansit.no/aktiviteter/konferanse-futures-of-dance-educations-opportunities-and-challenges/http://www.dansit.no/residens/michael-aspli-shadow-ground/
Hva skjer
Vi tilbyr
Nyheter/utlysninger
Foto: Yaniv Cohen

AGAIN – zero visibility corp. (NO)

12. april 2018 - kl.19:30 Sted: Olavshallen Fullt program Forestillinger Multiplié dansefestival

DansiT samarbeider med Trondheim Symfoniorkester & Opera og zero visibility corp. om danseforestillingen AGAIN under Multiplié dansefestival 2018.

AGAIN
again and a gain
come again
..and again, it might not happen….

AGAIN byr på et komplekst samspill mellom musikk, dans og et visuelt scenebilde. Er det et motsetningsforhold mellom det vi oppfatter som meningsfylt og det som stadig blir gjentatt? Kanskje søker vi mennesker hele tiden etter forandring og re-aktualisering som bekreftelse på at vi lever. Vi ser oss selv gjennom andres blikk, vi vil bli sett og elsket. Vi ønsker at våre handlinger skal være av betydning.

Som så ofte i Ina Christel Johannessens forestillinger stilles det her spørsmål relatert til livets mange motsetninger. AGAIN er en nøye sammensatt komposisjon mellom det visuelle og det lydlige, der nærhet og distanse opptrer samtidig og det fremvises styrke så vel som skjørhet.

Med AGAIN presenterer Johannessen et sterkt ensemble på sju dansere, som sammen utgjør et spenn i alder og erfaring. Alle har de en særegen teknikk og autentisitet, og et helt eget fysisk uttrykk.

AGAIN hadde premiere ved NorrlandsOperan i Umeå med NorrlandsOperans Symfoniorkester i november 2012.

BILLETTER torsdag 12. april 2018

Biografi

zero visibility corp. ledet av Ina Christel Johannesen, er et av Norges mest anerkjente dansekompanier. Kompaniet ble etablert i 1996, og har siden det internasjonale gjennombruddet i 2003 turnert verden over med norsk samtidsdans av høy kvalitet. Kompaniet har siden 2009 vært en av de frie scenekunstgruppene som mottar basis-finansiering av Norsk Kulturråd.

Medvirkende

Koreograf: Ina Christel Johannessen
Komponist:
Marcus Fjellström
Dansere:
Sudesh Adhana, Pia Elton Hammer, Antero Hein, Christine Kjellberg, Mate Meszaros, Anne Plamondon, Line Tørmoen
Utøver/lyd/støymusiker: Tommy Jansen
Dirigent:
Christian Eggen
Musikere:
Trondheim Symfoniorkester
Lysdesign: Kyrre Heldal Karlsen
Scenografi og kostymedesign: graa hverdag as / Kristin Torp
Teknisk crew: Thomas Bruvik, lys. Morten Pettersen, lyd. Aleksandra Misztur, scene/kostyme.
Co-produsert av:
NorrlandsOperaen

 

×